Nederlands Consulaat-Generaal in Rio de Janeiro, Brazilië

Locations

1 t/m 3 van 3

1 Nederlands consulaat-generaal in Rio de Janeiro

Het consulaat-generaal in Rio de Janeiro behartigt de belangen van de Nederlandse overheid in Brazilië in de deelstaten Rio de Janeiro, Minas Gerais en Espirito Santo.

2 Nederlands Honorair Consulaat in Vila Velha

Het HC van Vila Velha valt onder het ressort van de Nederlandse consulaat-generaal te Rio de Janeiro. HC Vila Velha vertegenwoordigt Nederland in de deelstaat Espírito Santo. U kunt bij ons terecht voor vragen, legalisaties, verklaringen en een noodpaspoort. Voor overige zaken, zoals Nederlands paspoort of visum (MVV/Schengen) aanvraag kunt u terecht bij het consulaat-generaal te São Paulo.

3 Nederlands Honorair Consulaat in Belo Horizonte

Het HC van Belo Horizonte valt onder het ressort van de Nederlandse consulaat-generaal te Rio de Janeiro. HC Belo Horizonte vertegenwoordigt Nederland in de deelstaat Minas Gerais, met uitzondering van het district Chapadões do Paracatú. U kunt bij ons terecht voor vragen, legalisaties, verklaringen en een noodpaspoort. Voor overige zaken, zoals Nederlands paspoort of MVV (visum) aanvraag kunt u terecht bij het Consulaat-Generaal te São Paulo.